Thank Goodness the Forum came back!!!

User avatar
thoughtfactory
Posts: 47
Joined: 12 May 2013, 18:07
Location: Encounter Bay, Victor Harbor, South Australia
Contact:

Re: Thank Goodness the Forum came back!!!

Postby thoughtfactory » 21 Feb 2015, 18:16

Alastair---that is a real puzzle. My files were being rejected at 1500 by 1500. I was only able to upload when at 650 by 650. The message says only 500 KiB allowed but I could only upload around 250-260KiB --whatever that is. Are administrators given more space?
Last edited by thoughtfactory on 21 Feb 2015, 18:19, edited 1 time in total.

User avatar
Alastair Moore
Site Admin
Posts: 668
Joined: 26 Jul 2012, 09:29
Location: Darwin, Australia
Contact:

Re: Thank Goodness the Forum came back!!!

Postby Alastair Moore » 21 Feb 2015, 18:19

Oh, that's bizarre. I upped the limit to 10Mb so if you could try again and let me know if it works?

User avatar
thoughtfactory
Posts: 47
Joined: 12 May 2013, 18:07
Location: Encounter Bay, Victor Harbor, South Australia
Contact:

Re: Thank Goodness the Forum came back!!!

Postby thoughtfactory » 21 Feb 2015, 18:36

Alastair, It takes ages for a 1500x1500 file to upload. Then I got this message: 413 Request Entity Too Large nginx/1.6.2

I am posting as an attachment in a post is that right? Would that be the problem? I cannot see how I can upload an image direct from my computer. Oh, I see. I cannot upload an image from my computer.

User avatar
Alastair Moore
Site Admin
Posts: 668
Joined: 26 Jul 2012, 09:29
Location: Darwin, Australia
Contact:

Re: Thank Goodness the Forum came back!!!

Postby Alastair Moore » 21 Feb 2015, 21:08

Hmm.. let me look into it. Posting the image as an attachment is correct. That should be right. You click on upload attachment, choose file and then select the file on your computer. Must be something going wrong. I'll fix it!


Return to “Community Chat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron